Tilčeki u Sportskoj zajednici

05.01.2021. Nakon što je Sportski klub "Tilček Team" u mjesecu rujnu postao privremeni član Sportske zajednice, na godišnjoj skupštini Zajednice održanoj krajem 2020. Tilčeki su postali punopravni članovi Sportske zajednice grada Jastrebarskog

“Punopravno članstvo u Sportskoj zajednici će nam svakako pomoći u našim zacrtanim projektima, jer smatramo da možemo u suradnji sa Sportskom zajednicom našega Grada odraditi projekte koji mogu biti od značaja za naš grad. Svakako želimo biti dobar partner i svim sportskim klubovima s našeg područja, te ih već sad pozivamo na suradnju jer vjerujemo da možemo uz uzajamnu podršku svi zajedno ostvariti zacrtane ciljeve,” – istaknuli su iz vodstva Sportskog kluba Tilček Team.
Tilčeki trenutno organiziraju humanitarno virtualnu utrku „Tilčekov put“, te je danas prijavljenih više od 220 natjecatelja, a natjecatelji dolaze iz cijele Hrvatske. Ovim putem pozivaju sve zainteresirane da se do najkasnije 10. siječnja prijave na ligu koja traje šest tjedana. Sve detalje o humanitarno virtualnoj ligi možete saznati na www.tilcekovput.eu.

Dejan Juranić

TAGOVI | Tilček Team

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!