Uspješan svibanj za Jelenaše

30.05.2019. Tijekom mjeseca svibnja članovi Orijentacijskog kluba Jelen nastupili su na tri natjecanja u Daruvaru i Zagrebu


Na sprintovima u Daruvaru, 4. svibnja, Miran Košćica osvojio je sedmo mjesto, a Vladimir i Ivan Miovec peto i deveto.
U nedjelju, 12. svibnja, slijedio je 42. Ačkov kup, gdje je Dora Delić zauzela treće mjesto, a Noa Kelc četvrto u svojoj kategoriji. Na zagrebačkoj Medvednici odlično se snašla i Ana Beblek petim mjestom u kategoriji seniorki, te Ivan Šeperić-Grdiša sedmim mjestom među seniorima. Željka Gajdek i Miran Košćica zauzeli su peto i šesto mjesto u svojim kategorijama, isto kao i Martina Bedeković Tanković te Sabina Seražin Korper.

Još bolji bili su veterani - zlatnu medalju odnio je Damir Miljković, Marijan Bogović okitio se broncom, a Miroslav Besten zauzeo je četvrto mjesto.

Vikend kasnije održano je još jedno sprint natjecanje, na zagrebačkom Borongaju, gdje su članovi OK Jelen ponovno bili na postolju. U veteranskim kategorijama Marijan Bogović i Miroslav Besten zauzeli su drugo odnosno treće mjesto, dok je Dalibor Stankovski bio šesti u svojoj kategoriji. Dora i Sara Delić zauzele su četvrto i peto, Nikolina Miovec deveto mjesto, a Željka Gajdek četrnaesto.

Ovim rezultatima OK Jelen se probio na peto mjesto ukupnog poretka u Kupu Hrvatske.
Uz natjecanja, sudjelovali su i na Sajmu mogućnosti u Klinča Selu, u organizaciji MUP-a, te su u suradnji s OŠ Ljubo Babić obilježili Svjetski dan orijentacije prigodnim labirint natjecanjem.
I.Š.G.

TAGOVI | OK Jelen

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!