Jaskanci na obrtničkom forumu u Velikoj Gorici

29.02.2020. Predstavnici jaskanskog Udruženja obrtnika sudjelovali na 5.Obrtničkom forumu Zagrebačke županije –„Obrtništvo 2020.“ u Velikoj Gorici


Na 5. Obrtničkom forumu Zagrebačke županije – „Obrtništvo 2020.“ u organizaciji Zagrebačke županije i Obrtničke komore Zagreb u Velikoj Gorici, sudjelovali su predsjednik Udruženja Stipe Bučar, dopredsjednik Mladen Celić, predsjednik Nadzornog odbora Stjepan Slemenšek, tajnica Monika Čunko, te ravnateljica Srednje škole Jastrebarsko Đurđica Lončarić.
Cilj foruma je pronalaženje kvalitetnih rješenja za zaštitu i poticanje razvoja obrtništva i malog poduzetništva u suradnji s gradovima i općinama na području Zagrebačke županije.

Teme foruma bile su: izmjene u Zakonu o obrtu, Centri kompetentnosti, mjere i potpore Zagrebačke županije, mjere i potpore za zapošljavanje i samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, mjere i potpore grada Velike Gorice.
I ove godine, Obrtnički forum okupio je brojne obrtnike, predstavnike iz Grada i Županije, ravnatelje strukovnih škola, stručnjake i političare koji aktivno sudjeluju u kreiranju gospodarske politike od državnog i lokalnog značaja. Ideja je potaknuti nastavak iznimno uspješne suradnje Zagrebačke županije i Obrtničke komore Zagreb, sagledati nove izazove koji se nalaze pred obrtnicima, potaknuti rješavanje aktualnih i otvorenih pitanja i problema koji stoje pred obrtnicima ali i cjelokupnim gospodarstvom u Zagrebačkoj županiji.

Monika Čunko

TAGOVI | UO Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!