Krenula humanitarna akcija "Pedalom za Krijesnice"

15.08.2020. Ivan Puškarić, član Tilček Team-a, Marko Kos i Marko Deša krenuli su danas ujutro sa Strossmayerovog trga u Jastrebarskom na pothvat koji još nije zabilježen u Hrvatskoj

Odvozit će čak 3.100 kilometara biciklom, a čeka ih preko 30.000 metara uspona, sve s ciljem prikupljanja sredstava za udrugu Krijesnica koja već dvadeset godina pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima pružajući psihosocijalnu, pravnu i materijalnu pomoć.

Danas ujutro sa Strossmayerovog trga ispratili su ih članovi njihovih obitelji, Tilček Team-a i prijatelji na ovaj jedinstven pothvat koji će potrajati 12 dana gdje će obići cijelu Hrvatsku od Jastrebarskog preko Žumberka do Istre, pa se onda spuštaju na Dalmaciju, a zadnja etapa je Slavonija. Cijelo vrijeme će ih pratiti Tomislav Kolec i Dražen Buketa iz Virovitice s logističkim vozilom koji im je za ovaj pothvat ustupila Sportska zajednica Jastrebarsko. 

Sretnu vožnju biciklistima humanitarcima poželjeli su i zamjenici jaskanskog gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat, koji je ujedno i predsjednik Sportske zajednice Jastrebarsko. 

U dijelu prve etape koja se vozi od Jastrebarskog preko Samobora, Vivodine, Jurovskog broda, Vukove Gorice, Brod Moravica, Broda na Kupi, Zamosta, Čabra, Prezida i Crnog Luga pridružio im se je Jaskanac Noel Reškovac.
Povratak u Jastrebarsko je 26.kolovoza u 14 sati i 30 minuta.

I.K.

TAGOVI | Ivan Puškarić | Tilček Team

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!