Zahvalnica Stjepanu Slemenšeku

04.12.2019. Na 1. Obrtničkom forumu Grada Zagreba voditelju ekipe stolnog tenisa Stjepanu Slemenšeku uručene su zahvalnice za izniman uspjeh i sudjelovanje na 12. Obrtničkim igrama u Malom Lošinju


U organizaciji Obrtničke komore Zagreb i Grada Zagreba u Zagrebačkom inovacijskom centru održan 1. Obrtnički forum grada Zagreba. Forum je okupio sudionike - predstavnike Grada Zagreba, obrtnike, predstavnike tijela Komore kao i članove Udruženja obrtnika te medije i sve one koji svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti rješavanju izazova s kojima se zagrebački obrtnici danas susreću, apelirajući na pronalaženje kvalitetnih i učinkovitih rješenja za razvoj obrtništva u suradnji s Gradom Zagrebom, među kojima su sudjelovali i predstavnici jaskanskog udruženja obrtnika, predsjednik Stipe Bučar, predsjednik Nadzornog odbora Stjepan Slemenšek, tajnica Monika Čunko i ravnateljica Srednje škole Đurđica Lončarić.

Na kraju Foruma podijeljena su priznanja uglednim i uspješnim obrtnicima, kao i zaslužnim pojedincima za postignute uspjehe u prethodnom razdoblju, te promicanje i razvoj obrtništva.
Obitelji Marković dodijeljeno je priznanje i uručena nagrada za obilježavanje 100 godina od osnivanja obrta Atelier Marković.
Također su dodijeljene i zahvalnice obrtnicima sportašima za sudjelovanje na 12. Obrtničkim sportskim igrama, koje su preuzeli voditelji ekipa. Zahvalnice za sudionike ispred ekipe stolnotenisača preuzeo je voditelj Stjepan Slemenšek, a na ovogodišnjim 12. Obrtničkim sportskim igrama sudjelovali su Tomislav i Ivona Ciban, Stjepan i Ljiljana Slemenšek, Mislav i Nikola Golojuh, te Štefica Leščić.

Monika Čunko

TAGOVI | Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!