15. Ljetna igraonica uz potporu Županije

05.04.2017. S početkom priprema organizacije jubilarne 15. Ljetne igraonice, Društvu naša djeca Jastrebarsko pristigla je lijepa vijest

Zagrebačka je županija prepoznala kvalitetu i dugovječnost projekta koji se na području Grada Jastrebarskog provodi već 15 godina, te je postao zaštitni znak Grada.
Odobrena sredstva Županije utrošiti će sa za financiranje provođenja više od 20 aktivnosti te će i ove godine sve aktivnosti koje se provode na području grada Jastrebarskog za svu djecu biti besplatne.
Ljetna igraonica 2017. počet će 12. lipnja 2017. i kroz pet tjedana naši će mališani moći isprobati i aktivno se uključiti u jednu ili više aktivnosti te na taj način kvalitetno ispuniti slobodno vrijeme tijekom prve polovice ljetnih školskih praznika.
Podsjetimo, projekt Ljetne i Zimske igraonice osmislio je profesor Domagoj Šlat, sadašnji zamjenik gradonačelnika. Projekt se provodi 15 godina u kontinuitetu, a 2013. Ljetna igraonica proglašena je Naj-akcijom kojom je poboljšan i uljepšan život djece od strane Koordinacijskog odbora Gradovi i općine –prijatelji djece Saveza društava Naša djeca Hrvatske.
NR

TAGOVI | Društvo Naša djeca Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!