Brojne aktivnosti u 2019. godini

10.03.2020. Članovi DVD-a Črnilovac održali su u petak 6. ožujka svoju redovnu godišnju skupštinu

Skupštini je prisustvovalo 12 prijateljskih DVD-ova, i to DVD Bročice, DVD Ilova, DVD Rakovica, DVD Petkov breg, DVD Ogulin i DVD Pribić od "vanjskih" društava te DVD Belčići, DVD Malunje-Hrastje, DVD Sveta Jana, DVD Novaki, DVD Volavje i DVD Jastrebarsko. Od ostalih gostiju Skupštini su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarsko, ujedno i načelnik Stožera za spašavanjeStipe Bučar, zapovjednik VZZŽ Josip Novosel, zapovjednik VZGJ Vedran Baričević, predstavnik tvrtke Vatropromet gospodin Ladišić, te predstavnica knjigovodstvenog servisa Cela.
Skupština je zahvaljujući donaciji Grada Jastrebarskog vođena na novi, moderniji način i to prezentacijom preko smart TV-a pa su tako svi prisutni sa zanimanjem pratili prezentaciju u kojoj je bilo puno podataka o članovima i radu Društva, kao i slika i videozapisa prikupljenih tijekom protekle godine. DVD Črnilovac ima 40 članova od čega 15 operativaca koji su bili na 8 intervencija većinom tehničke naravi. U 2019. godini, zahvaljujući prijavama na natječaje Društvo je pribavilo vatrogasnu opremu u vrijednosti od 8000 kuna, a 9000 kuna uloženo je u uređenje vatrogasnog doma. Dva člana su uspješno položila za zvanje vatrogasca.

Sudjelovali su na osiguranju i navodnjavanju motocross staze, održali vrtnu zabavu DVD-a, čistili okoliš i provjeravali i održavali vatrogasnu opremu, organizirali Dan otvorenih vrata DVD-a, organizirali i složili krijes u mjestu Črnilovec, sudjelovali na sportskim natjecanjima kao i na fašničkoj povorci u kojoj su osvojili 3. mjesto, čuvali su Božji grob i organizirali Sv. misu za sve preminule članove DVD-a te svečano smo otkrili i blagoslovili kip Sv. Florijana ispred doma za kojeg je prethodno uređeno postolje. Uvedeno je grijanje u vatrogasni dom, promijenjena je stolariju na domu te obnovili kuhinju.
Izvješće o radu i financijsko izvješće jednoglasno su prihvaćeni kao i planovi za budućnost od kojih treba posebno izdvojiti nabavku novijeg kombi vozila te izdavanje monografije.
Na kraju Skupštine podijeljena su uvjerenja, zahvalnice, plamenice i medalje zaslužnim članovima.
Ovim putem Društvo se posebno zahvaljuje Gradu Jastrebarsko na dosadašnjoj potpori i donaciji smart TV-a, te VZGJ na podršci u radu, i VZZŽ koja im je donirala prijeko potrebnu motornu pilu. Društvo se zahvaljuje i DVD-u Ogulin koji im je donirao vatrogasnu opremu.
-Nadam se da će nam tekuća godina biti još uspješnija te da ćemo svojim radom na idućoj Skupštini moći ugodno iznenaditi sve prisutne, rekao nam je predsjednik DVD-a Črnilovac Bojan Pozderac.

DVDČ

TAGOVI | DVD Črnilovac

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!