Dan Grada-položen vijenac i upaljene svijeće!

13.11.2019. U povodu Dana grada, a u spomen hrvatskim braniteljima i svima onima koji više nisu s nama a ostavili su svoj trag u Jastrebarskom, kod Spomen obilježja položen je vijenac i upaljene svijeće

Nakon svete mise gradonačelnik Zvonimir Novosel, zajedno ss svojim suradnicima, gradskim vijećnicima, predstavnicima braniteljskih udruga i policije, položio je vijenac i upalio svijeće u znak sjećanja na sve poginule hrvatske branitelje i sve one koji više nisu s nama, a ostavili su svoj trag u Jastrebarskom.

Dan grada Jastrebarskog slavi se u sjećanju na 13. studeni 1991. kada je Jastrebarsko zauvijek napustila jugoslavenska vojska. Svečana sjednica Gradskog vijeća održat će u Princess centru u Jastrebarskom s početkom u 13 sati gdje će biti prezentirana postignuća Grada Jastrebarskog kroz proteklu godinu te će se dodijeliti Javna priznanja Grada Jastrebarskog istaknutim pojedincima i udrugama.

Gradonačelnik grada Jastrebarskog, u ime svojih zamjenika, predsjednice gradskog vijeća, gradskih vijećnika, djelatnika gradske uprave i svojih suradnika, svojim sugrađankama i sugrađanima uputio je i prigodnu čestitku: „Za 770. rođendan našem smo gradu poklonili najveće projekte u njegovoj povijesti – projekte čija milijunska vrijednost nije samo vrijednost u obliku papira, već čije je značenje mnogo veće u životima svih nas Jaskanaca!
Posljednjih godina stvorili smo čvrste temelje koji su nam snažan poticaj da našim sugrađanima, onim najmlađima, kao i najstarijima nastavimo podizati kvalitetu života kroz ono što nam je najbitnije sačuvati, a to je čist okoliš i baština našeg zavičaja".

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!