DVD Črnilovac dobilo vatrogasno vozilo

20.03.2016. U suradnji s Gradom, Vatrogasnom zajednicom grada i Zagrebačke županije, te vlastitim sredstvima nabavljeno je vozilo za DVD Črnilovac


Ovogodišnja skupština DVD-a Črnilovac 59. Po redu bila je izuzetno svečana. Naime, uoči početka sjednice predsjednik Vatrogasne zajednice Jastrebarsko Željko Popović predao je ključeve vatrogasnog kombi vozila Ford Transit predsjedniku DVD-a Črnilovac Bojanu Pozdercu.

-Sami smo pronašli vozilo koje je i ranije bilo namijenjeno za vatrogasne svrhe tako da nije bilo potrebe za dodatnim ulaganjem, rekao nam je predsjednik društva Bojan Pozderac i dodao kako je ovo rabljeno kombi vozilo plaćeno 15 tisuća kuna, a sufinancirano je s 12 i pol tisuća kuna. 

Primopredaji vozila i godišnjoj skupštini društva  prisustvovali su  gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel,  predsjednik VZG Jastrebarsko Željko Popović i  zapovjednik  Vedran Boričević, te članovi prijateljskih vatrogasnih društava  Volavje i Malunje-Hrastje.

Predsjednik DVD-a Črnilovac zahvalio je ovom prilikom Gradu Jastrebarskom , Vatrogasnoj zajednici Jastrebarsko i Zagrebačke županije na donaciji kojom je omogućena nabavka dugo očekivanog i neophodnog vozila kojim će vatrogasci Črnilovca moći ravnopravno pridonositi potrebama VZG Jastrebarsko i lakše obavljati obveze i potrebe unutar svog DVD-a.
I. Krčelić

TAGOVI | DVD Črnilovac

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!