Elektronska sjednica Sportske zajednice

05.01.2021. Zbog epidemioloških mjera godišnja sjednica Skupštine Sportske zajednice održana je elektronskim putem

Unatoč tome, ali i zbog važnost tema koje su bile na dnevnom redu o kojima se trebalo raspravit te glasati, organizirani su radni sastanci gdje su predstavnici sportskih udruga bili dodatno upoznati, ali imali i mogućnost dati svoja mišljenja, prijedloge i zaključke.
Na dva radna sastanka među ostalim prezentiran je rebalans financijskog plana za 2020 godinu i financijski plan za 2021., kao i plan rada u novoj godini.
Zasigurno, najvažniji dio radnih sastanka bili su novi kriteriji za sufinanciranje trenažnih i natjecateljskih aktivnosti klubova gdje su se predstavnici istih najviše i zadržali u raspravi.
U dodatnim pojašnjenjima predsjednik Domagoj Šlat istaknuo je da su dosadašnji kriteriji u trenutcima kada su se donosili bili dobri, no zbog promjena u sportu, klubovima i Zajednici u zadnjih 4 godine donijet je novi prijedlog koji je kasnije putem elektronskog glasanja jednoglasno usvojen.
Nažalost zbog neaktivnosti i neispunjenja svojih obaveza prema članicama i Zajednici iz članstva je izbačena udruga Klub koturaša Jastrebarsko. Na radnim sastancima bili su i predstavnici udruge "Tilček team-a" koji su u kratkim crtama prezentirali svoj rad i planove, te dodatno pojasnili zbog čega su uputili zamolbu za prihvaćanje u punopravno članstvo u Zajednicu. Predsjednik Zajednice Domagoj Šlat istaknuo je da će Zajednica biti uvijek otvorena za sve koji žele doprinijeti razvoju sporta i rekreacije na području grada, pa tako i za sve one koji će se eventualno reaktivirati i imati jasne ciljeve i planove. Udruga Tilček team primljena je u punopravno članstvo.
U kratkom obraćanju, predsjednik Zajednice Domagoj Šlat istaknuo je da se amaterski sport, pogotovo onaj za najmlađe nalazi u jako teškoj situaciji. Zbog pandemije Covida – 19 već se nakon prve prisilne pauze u proljeću u klubovima osjetio manjak djece koji su nastavili s treninzima. Nada se što ranijem ponovnom otvaranju sportskih objekata i pozvao sve klubove da zajedničkim snagama pokušamo vratiti svu djecu ponovno na sportska borilišta i terene.

M.G.

TAGOVI | SZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!