Gornja Reka dobila dječje igralište

11.03.2020. Na zadovoljstvo velikog broja najmlađih i njihovih roditelja, u naselju Gornja Reka izgrađeno je moderno dječje igralište-25. na području grada Jastrebarskog, a prvo čija se izgradnja sufinancirala iz EU fondova


Ovaj EU projekt obuhvatio je izgradnju dječjeg igrališta u naselju Gornja Reka veličine 10,3X15,00 metara s antitraumatskom gumenom oblogom i opremljeno s 6 sprava za igru, a sve u cilju unaprjeđenja kvalitete života na području naselja Gornja Reka. Ukupna vrijednost prijavljenog projekta iznosila je 283.893,75 HRK, a iznos odobrenih sredstava iz EU fondova 222.375,00 HRK.

-Nema većeg zadovoljstva od dječje sreće i njihovih osmjeha. Izuzetno me veseli što je igralište prepuno djece, a što znači da je odabir lokacije bio pun pogodak, poručio je gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel te dodao: „Kontinuirano, svake se godine trudimo izgraditi po jedno novo igralište. Iako smo ih već 25 sagradili, dječjih igrališta nikada nije dosta. Stoga nastavljamo i dalje graditi i po drugim jaskanskim naseljima“.

-Jako nam je drago da je Grad prepoznao potrebu našeg naselja za izgradnjom novog igrališta, a na zadovoljstvo ovih mališana i svih nas drugih mještana Gornje Reke, rekao je prilikom otvorenja predsjednik Mjesnog odbora Gornja Reka, Dražen Pavlak.

I.K.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!