I Jaska sjaji, otvori srce božićnoj čaroliji!

27.11.2020. Adventsko najčarobnije doba godine službeno počinje ovog vikenda, u nedjelju, 29. studenoga, kada će Jaska osvanuti u novom božićnom izdanju


Međutim, Advent u Jaski u svom tradicionalnom obliku s klizalištem i s klasičnim održavanjem blagdanskih događanja, radi sigurnosti i aktualne epidemiološke situacije neće se održati. No, uz prilagodbu novim prilikama i okolnostima, duh Božića i tradicije u našem gradu neće izostati. Obogaćena adventska rasvjeta i prikladno uređenje grada našim će sugrađanima uljepšati prosinac i blagdane, pa je u organizaciji Turističke zajednice Grada Jastrebarskog uređen Strossmayerov trg, koji će ove godine podsjetiti na nostalgična, mirna i bezbrižna vremena djetinjstva u prirodi, a blještave će efekte ovih dana dobiti kružni tokovi na ulazu u grad, kao i glavna jaskanska ulica.

Ovogodišnji partner Turističke zajednice i Grada Jastrebarskog u realizaciji blagdanske rasvjete u našem gradu je tvrtka Gospodari svjetla iz Samobora.
Turistička zajednica poziva sve da ove godine odgovorno uživaju u Jastrebarskom u skladu sa svim mjerama i preporukama nadležnih tijela, a za one koji ne mogu biti s nama, osigurali smo i online prijenos na našoj stranici. Novosti, servisne informacije, dostupni su na internet stranici www.tzgj.hr i www.gradjastrebarsko.hr, a tu je i adventska ponuda smještajnih kapaciteta.
Petra Masnec

TAGOVI | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!