Intervencija jaskanskih vatrogasaca u prometnoj nesreći

02.01.2020. U nedjelju, 29. prosinca u Jastrebarskom se dogodila teška prometna nesreća koju je skrivio dvadeset trogodišnji mladić koji je vozio pod utjecajem alkohola

 Nešto poslije 12 sati u nedjelju 29. prosinca 23-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,44 promila, kako javlja PU zagrebačka, kretao se osobnim automobilom kolnikom županijske ceste iz smjera Hrastja Plešivičkog u smjeru Jastrebarskog. Dolaskom u ulicu Zrinsko Frankopanska te izlaskom iz blagog lijevog zavoja, nije prilagodio brzinu kretanja svog vozila stanju i uvjetima kolnika uslijed čega je sletio izvan kolnika na nogostup s južne strane kolnika i naletio na stupiće te je nastavio vožnju po nogostupu i oštetio metalnu ogradu s obje strane nogostupa. Nakon toga se ponovno vratio na kolnik i naletio na druge stupiće, nastavio vožnju po južnoj prometnoj traci te potom prešao na suprotnu stranu kolnika, gdje je prednjim dijelom vozila naletio na drugi automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnjak, a koji se vozilom udaljavao vožnjom unatrag kada je uočio da mu iz suprotnog smjera nailazi drugo vozilo. Nakon toga, osobni se automobil marke VW Passat zaustavio sa sjeverne strane kolnika na parkiralištu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 22-godišnji putnik iz osobnog automobila marke VW Passat, a liječnička pomoć mu je pružena KBC Sestre milosrdnice.

Pristup teško ozlijeđenom mladića u autobilu omogućili su jaskanski vatrogasci uporabom hidrauličkog alata razvalivši suvozačka vrata čime je omogućen prilaz liječnika unesrećenom.

FOTO: DVD Jaska

TAGOVI | DVD Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!