Izdana je nova turistička brošura u tiskanom i digitalnom obliku!

24.02.2021. Turistička zajednica grada Jastrebarskog izradila je novu brošuru posvećenu promociji turizma i bogate turističke ponude jaskanskog kraja

Nova brošura izrađena je na hrvatskom jeziku, ali je također prevedena na engleski i mandarinski jezik, a sve kako bi bila pristupačnija svim turistima i na što bolji i jednostavniji način, kroz svojevrsnu „šetnju“ približila prirodne ljepote, kulturne-povijesne znamenitosti i ostale posebnosti jaskanskog kraja.
Brošura obuhvaća raznoliku turističku ponudu grada Jastrebarskog i jaskanskih naselja. Uvidom u dugu i bogatu povijest te nabrajanjem poznatih Jaskanaca koje je iznjedrila ili čiji je dom bila, Jaska vas zove da ju posjetite i otkrijete što vam sve nudi.

Povijest, tradiciju i kulturu ovoga kraja doživite obilaskom vrijednih spomenika, dvoraca i sakralnih objekata, ili na jednom mjestu, u Gradskom muzeju Jastrebarsko, saznajte kako su živjeli naši stari. Ukoliko Vam je draži sport, pronađite se u nekoj od raznih aktivnosti na otvorenom i pritom doživite prirodne ljepote našega kraja. Uživajte u vidicima naših brežuljaka koji skrivaju bogate vinograde po kojima je poznat naš kraj. Upravo smo zato posebnu pažnju posvetili vinarstvu i naveli na kojim sve lokacijama se možete upustiti u vinarsku priču dok kušate delicije pripremljene na tradicijski način.

Gastro ponuda je i nešto veća, naveli smo ugostiteljske objekte koji uslužuju hranu na području Grada, ali i u kojim smještajnim objektima možete odsjesti, ako ste odlučili zadržati se koji dan duže. Najtajnovitiji dio brošure je segment ’5 tajni o Jaski’. A za kraj brošure osmišljen je kratki prijedlog od 8 aktivnosti za potpuno drugačiji dan u Jaski.
Brošuru smo pripremili s mnogo pažnje i posvećena je detaljima, a sve kako bi posjetiteljima na najbolji mogući način predstavili grad Jastrebarsko i dočarali od kojih je sve niti satkan naš grad te koliko bogatog i raznolikog sadržaja ima za ponuditi baš svakom posjetitelju.
Petra Masnec

TAGOVI | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!