Izmjene prometne regulacije u donjem dijelu Jaske

14.04.2020. Obavještavamo cijenjene sugrađane da će u srijedu 15. travnja tijekom dana nastupiti nova prometna regulacija u donjem dijelu Jastrebarskog, na gradilištu projekta "Naša voda, naša budućnost"

Očekuje se da će radovi trajati do početka lipnja 2020.
U I. fazi koja će trajati do 22. svibnja radovi će se izvoditi u Ulici Nikole Tesle od raskrižja s Cvetkovačkom ulicom do raskrižja s Kolodvorskom ulicom. Radovi u okviru faze II. počet će 20. travnja i trajat će do 8. svibnja, a obuhvatit će Kolodvorsku ulicu od raskrižja s Ulicom Vatroslava Rožića do raskrižja s Ulicom Janka Matka. Faza III krenut će 5. svibnja s radovima u Kolodvorskoj ulici od raskrižja s Ulicom Nikole Tesle do Ulice Vatroslava Rožića i trajat će do 15. svibnja, dok će istovremeno krenuti i radovi faze IV. u Ulici Vatroslava Rožića od Kolodvorske ulice do Ulice Kamile Tompe čiji je završetak planiran do 18. svibnja. Posljednja, V. faza. počet će 14. svibnja u Kolodvorskoj ulici od raskrižja s Ulicom Janka Matka do kućnog broja 26, a predviđa se da će trajati do početka lipnja 2020.
Tijekom radova koji će se izvoditi u Ulici Nikole Tesle, odnosno na državnoj cesti D310, promet će biti reguliran naizmjeničnim propuštanjem vozila slobodnim dijelom prometnice uz regulaciju gradilišnim semaforom. Pojedine dionice preostalih spomenutih nerazvrstanih cesta zatvarat će se sukladno fazama izvođenja radova te će tako na određenom dijelu prometnice, na kojoj se u tom trenutku izvode radovi, promet biti obustavljen za sva vozila osim interventnih i vozila stanara.
Sve građane u zoni radova molimo za poštivanje znakova nove prometne regulacije te im zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.
Dodatne informacije o projektu možete pronaći na internetskoj stranici nasavoda.hr.

Maja Gradišar Perotić

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!