Jaska uživo-kamere uživo

25.07.2020. U sklopu EU projekta "Baština Jaske i Črnomlja također može biti cool. Za sve!" postavljene su kamere na tri lokacije u Jastrebarskom

Upravo stvarni i trenutni videoprijenosi na televizijskim prijemnicima su glavna atrakcija turističkog informativnog centra u Jastrebarskom.
Kamere su postavljene na tri lokacije u Jastrebarskom, u perivoju dvorca Erdody, na Plešivici te na Japetiću. Kamere imaju obujam snimanja u radaru od 360 stupnjeva, te upravo ta mogućnost stvara jedinstvenu perspektivu promocije i doživljaja destinacije u trenutku.
https://www.tzgj.hr/hr/kamere_uzivo.html
U izazovom turističkom vremenu, kreacijom dodatne online turističke ponude na službenoj internetskoj stranici Turističke zajednice postavljena je mogućnost pregleda lokacija za strane i domaće državljane koji se trenutno ne nalaze u Jastrebarskom, ali i za one koje planiranju posjetiti Jastrebarskom.
Osim na internetskoj stranici turističke zajednice, videoprijenosi postavljeni su na specijaliziranom portalu what’ sup cams https://www.whatsupcams.com/en/webcams/ gdje su postavljene stotine kamera uživo iz ostalih svjetskih destinacija kako bi doseg pregleda bio što veći, a shodno i tome krajnjeg cilja povećanja broja dolazaka i noćenja u Jastrebarskom.

Petra Masnec

TAGOVI | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!