Jaskanci na karnevalu u Rijeci

25.02.2020. Jaskansko udruženje obrtnika podržalo humanitarnu manifestaciju "Maškarana jota" i modnu reviju riječkih obrtnica

Udruženje obrtnika Rijeka, u sklopu Riječkog karnevala, po 14. put zaredom organiziralo je humanitarno-gastronomsku manifestaciju „Maškarana jota“ na riječkom Korzu, a budući je grad Rijeka ove godine nositelj velikog kulturnog projekta – Rijeka Europska prijestolnica kulture 2020. u tu čast riječke obrtnice i obrtnici organizirali su modnu reviju na temu Karolina Riječka.

Predstavnici jaskanskog Udruženja, predsjednik Stipe Bučar, tajnica Monika Čunko, obrtnica Ljiljana Meštrić i novinar Radio Jaske Zdenko Vuković na poziv prijateljskog udruženja, odazvali su se i podržali ovu tradicionalnu hvalevrijednu humanitarnu akciju riječkih obrtnika. Ove godine sva prikupljena sredstva donirat će se Centru za odgoj i obrazovanje za opremanje praktikuma djece s invaliditetom za zanimanje servir/servirka i konobar, za poboljšanje uvjeta školovanja.
Dobro organiziranu humanitarnu akciju, zahvaljujući i lijepom, sunčanom vremenu, podržali su brojni Riječani, kao i mnoga prijateljska udruženja i komore.

M.Č.

TAGOVI | UO Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!