Jaskanski frizeri i kozmetičari pomažu kolege na Baniji

02.02.2021. Ceh frizera i kozmetičara i Udruženje obrtnika Jastrebarsko uručili donaciju kolegama u Petrinji i Sisku

Na prijedlog predsjednice Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Jastrebarsko Sanje Ravenščak prikupljena je donacija namijenjena za što brži početak rada kolegama obrtnicima potresom pogođenih područja u Petrinji, Sisku i Glini, u koju su se uključile kolegice frizerke i kozmetičarke sa jaskanskog područja, Udruženje obrtnika Jastrebarsko i tvrtka Nova oprema d.o.o. kako bi im na taj način pomogli i omogućili da što prije započnu s poslovanjem u ovoj teškoj životnoj i gospodarskoj situaciji u kojoj su se našli zbog razornog potresa koji ih je zadesio krajem prošle godine.

U prijašnjem obilasku kolega stradalog područja predsjednice Ceha Sanje Ravenščak u suradnji sa predstavnicima Cehova frizera i kozmetičara Petrinje i Siska prikupljeni su podaci o neophodnoj opremi i alatima koja im nedostaje za početak poslovanja.
Prikupljenu opremu i pribor - sterilizatore, grijače za vosak, brusilica za nokte, kolica za pribor, fenovi, stolica za manikuru, vapazon te ostali sitni pribor i alate za uspostavljanje poslovanja u što kraćem roku kolegama obrtnicima u Petrinji, Glini i Sisku uručili su predsjednik Udruženja Stipe Bučar i predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Sanja Ravenščak.

UOJ

TAGOVI | Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!