Jesenski ciklus korektivne gimnastika

11.10.2018. Danas je započeo novi ciklus besplatnog vježbanja za osobe treće životne dobi

Osim što ovaj uspješan projekt traje 6 godina, od sada sigurno ima bolje prostorne ali i dostojnije uvjete za provođenje istog. Naime, treninzi su premješteni iz Centra za kulturu u novouređene dvorane SRC Centrala. Na oduševljene svih polaznika prostorom, dvorane se počinju koristiti i u prijepodnevnom terminu.

Prije treninga, sve polaznike je pozdravio i predsjednik Sportske zajednice Domagoj Šlat, te im zaželio dobrodošlicu u novi prostor. Prilikom govora, izrazio je zadovoljstvo velikim odazivom polaznika na ovaj program. Istaknuo je, da je upravo taj odaziv, najbolji pokazatelj uspješnosti ovog projekta, a zadovoljstvo svih sa novim prostorom je dodatan motiv njemu i svima u Sportskoj zajednici za daljnji rad. To je ujedno i pokazatelj da idu pravim putem što se tiče ulaganja u sportske objekte.
Uz otvorenje vanjskog vježbališta pokraj perivoja Erdody, uređenje kata na SRC Centrala je najveća investicija Grada i Zajednice u sportske objekte ove godine.

Dvije grupe polaznika utorkom i četvrtkom!
S obzirom na veliku zainteresiranost, formiraju se dvije grupe koje će svaki utorak i četvrtak u terminima 8.30 i 9.20 vježbati na „Centrali“.
Pozivamo sve zainteresirane osobe 3. životne dobi da se pridruže vježbanju! Vježbanje je za sve besplatno!
Kao i do sada vježbanje će vodit kineziolog Nera Varadi.

M.G.

TAGOVI | Sportska zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!