Ljetna radionica Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko

10.07.2020. I ove godine GDCK Jastrebarsko organizira devete po redu ljetne kreativno-socijalizacijske radionice za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta

Radionice će početi u ponedjeljak, 20. srpnja i trajat će sve do 24. srpnja 2020. godine. Svakog radnog dana, u prijepodnevnom terminu od 09.00 do 10.30 sati u Glazbenoj školi Jastrebarsko, djeca mogu provesti dio svog slobodnog vremena baveći se različitim kreativnim aktivnostima, igrajući se i družeći.
Ciljevi ovog Programa su nadopuniti ponudu sadržaja za strukturirano i aktivno provođenje slobodnog vremena jaskanske djece i mladih, omogućiti djeci kvalitetnu socijalizaciju na način primjeren dobi i razdoblju godine (podizanje samopoštovanja, poticanje tolerancije i prihvaćanje različitosti) te omogućiti djeci razvoj njihovih potencijala kroz poticanje kreativnog i stvaralačkog izražavanja.
Radionice koje će biti organizirane su LIKOVNA RADIONICA i LUTKARSKA RADIONICA.
Za sve dodatne ili detaljne informacije možete kontaktirati GDCK Jastrebarsko na broj telefona 6283-363, a svoju djecu možete prijaviti na radionice i dolaskom u ured GDCK Jastrebarsko, V. Mačeka 2.
Dunja Vlašić

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!