"Ljeto u Jaski" za sve generacije

02.07.2018. U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog, Centra za kulturu Jastrebarsko i Grada Jastrebarskog jučer je u perivoju dvorca Erdody održana manifestacija "Ljeto u Jaski"

Turističko/sportsko/zabavna manifestacija „Ljeto u Jaski“ obilovala je zabavnim sadržajima za sve generacije.
Najmlađi su se zabavljali na gumenom gradu, penjalicama, jahanju konja, vožnji kajacima po jezeru, gađanju pračkom te lukom i strijelom. Tete iz rođendaonice Hopsica pobrinule su se za zabavu, puno šarenih balona, plesnu animaciju, oslikavanje lica, a pridružio im se i mađioničar Japa sa svojom duhovitom mađioničarskom predstavom.

DVD Jastrebarsko održalo je Dan otvorenih vrata, a bilo je svega – od aktivnosti za djecu pa do zanimljivih demonstracijskih vježbi. Učilo se kako ugasiti požar ulja u kuhinji te gašenje drvene kućice, zatim svi prisutni imali su priliku rušiti metu brentačom, razgledati vatrogasnu opremu i vozila, voziti se na čamcu za spašavanje te žičari za spašavanje.

Novost ove godine bio je Paintball park Šervudska šuma sa svojim programom LASER TAG -  suvremenom taktičkom igrom koja je privukla velik broj djece, ali i odraslih željnih adrenalina.

Točno u podne započeo je će već tradicionalni 6 satni humanitarni maraton u koji su se mogli uključiti svi koji žele, a pretrčano je ukupno 865 krugova oko perivoja.

Volonteri Crvenog križa besplatno su mjerili tlak i šećer u krvi, a prava poslastica bio je i nastup Svetojanskih mažoretkinja.

Tokom dana svoje ručno rađene proizvode su izlagale Marica Šalić (kraluš) te Flower Power (cvjetni nakit). Atmosfera u parku bila je upotpunjena bogatom ugostiteljskom ponudom Haustor caffe-a te domaćih štruklji Nade Golojuh.

Jaskanci su pokazali da su pravi navijači te su u velikom broju obojali perivoj u crvene kockice i uz smijeh i zabavu gledali utakmicu na velikom LED ekranu i navijali za reprezentaciju i na taj način doprinijeli pobjedi Hrvatske.
Nakon utakmice, svi prisutni su slavili uz koncert grupe Joy.

Martina Lukić
TZG Jastrebarskog

TAGOVI | Centar za kulturu | Grad Jastrebarsko | TZG Jasterbarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!