Mihael Zmajlović svoju predkampanju biciklom završio u Jaski!

13.06.2020. Saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar zaštite okoliša svoju je predkampanju po sedmoj izbornoj jedinici završio danas u Jaski


Mihael Zmajlović, saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar zaštite okoliša, u predkampanji koja je trajala sedam dana po sedmoj izbornoj jedinici, u kojoj će Zmajlović biti kandidat za novi saziv Hrvatskog sabora, biciklom je prešao više od 400 km te je danas svoju izbornu turneju pod nazivom #Mihakrozsedmu završio u svojem rodnom Jastrebarskom. Na gradskom trgu dočekali su ga brojni njegovi sugrađani.

Obilaskom sedme izborne jedinice te kroz razgovore s građanima od zagrebačkih Gajnica do Novog Vinodolskog i danas Jastrebarskog, Zmajlović je u razgovoru s građanima problematizirao teme koje su im zajedničke i razgovarao o gospodarskom programu SDP-a na ovim parlamentarnim izborima, konkretnim idejama i mjerama koje stranka predlaže.
Ključni elementi gospodarskog programa su digitalizacija i digitalna transformacija gospodarstva i javne uprave koja mora postati standard i kroz koji će građani i gospodarstvo što brže, kvalitetnije i transparentnije dobivati dokumente koji su im potrebni i ne trošiti vrijeme na komunikaciju s upravom te zeleni razvoj Hrvatske, što podrazumijeva bolje gospodarenje otpadom, saniranje nelegalnih odlagališta i očuvanje prirode kao vrijednog turističkog resursa.

-Sreo sam i upoznao na stotine novih ljudi, svaki od njih ima svoju priču, ali svi se u jednom slažu – moramo ovu situaciju promijeniti! Nije svejedno kakvu vlast u Hrvatskoj imamo, bez obzira na naše ideološke preferencije, najvažnije je da biramo ljude kojima vjerujemo, koji imaju rezultate i to je garancija da će se stvari u Hrvatskoj promijeniti – istaknuo je Zmajlović te nastavio – Hrvatska je u situaciji gdje je teško i nemoguće više stvari popravljati i zato nam je potreban novi početak odnosno restart.

Za kraj je bivši ministar zaštite okoliša i prirode poručio: – U kampanju sam krenuo iskreno i otvorena srca te se nadam da su građani to prepoznali. Obišao sam sedmu izbornu jedinicu i pokazao kako ljudi u Hrvatskoj žive. Ako zbog ove turneje barem jedan problem na koji sam naišao bude riješen, postigao sam cilj zbog kojeg sam u ovo krenuo – zaključio je Zmajlović.

SDPZŽ

TAGOVI | Mihael Zmajlović | SDP

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!