Nastavak besplatnog Nordijskog hodanja u Parku

24.09.2020. U gradu Jastrebarskom sljedeći tjedan počinje nastavak provođenja sportsko rekreacijske aktivnosti "Besplatno Nordijsko hodanje u parku"

Ova popularna aktivnost namijenjena je prvenstveno kao tjelesan aktivnost osoba treće životne dobi, a u Jastrebarskom su je prepoznale osobe svih starosnih kategorija.
Zahvaljujući potpori Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije omogućeno je da se tri puta tjedno, u Perivoju dvorca Erdody aktivno rekreira i vježba pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja. Ova aktivnost ima i potporu Hrvatski zavod za javno zdravstvo, te je uzet kao primjer dobre prakse i već nekoliko godina je uključen u nacionalni projekt Živjeti zdravo, kroz program Hodanjem do zdravlja.
Termini održavanja ove aktivnosti su, ponedjeljak, srijeda i petak od 18:30 do 19:30 sati, a prvi termin je sljedeći ponedjeljak, 28.09.2020. godine. Vježbanje svaki put započinje ispred Žitnice u Perivoju Erdody, a ponedjeljkom i petkom hodači osim u Parku hodaju i po ulicama grada Jastrebarsko, dok je srijeda rezervirana samo za aktivnost u samom Perivoju dvorca Erdody.

Svi novi zainteresirani mogu se pridružiti ovoj aktivnosti svaki ponedjeljak, srijedu ili petak u navedenom vremenu. Organizatori osiguravaju svima koji nemaju svu potrebnu opremu.
Ovaj program će se provoditi poštujući sve propisane mjere Stožera Civilne zaštite Jastrebarsko.
Organizatori iz Društva za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“, pozivaju sve zainteresirane da se priključe u provođenju ovog programa.

Mladen Budinšćak

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!