Novi "informatičari"

20.12.2018. Besplatan informatički tečaj za umirovljenike, kojeg provode Centar za kulturu i Grad Jastrebarsko, uspješno je savladala i 16. grupa


Jastrebarsko sada broji oko 190 umirovljenika koji su ovim projektom informatički opismenjeni. Naime, u Centru za kulturu Jastrebarsko završio je još jedan besplatan informatički tečaj za umirovljenike, a kako bi 16. grupi čestitali na svladavanju novih vještina, jaskanske su umirovljenike na zadnjem satu posjetili zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, i ravnateljica Centra za kulturu Jastrebarsko, Nikolina Ribarić.

Tečaj informatike za osobe treće životne dobi provodi se od 2010. , te je do sada oko 190 jaskanskih umirovljenika informatičko opismenjeno.
"Sada ćemo i mi surfati bez problema", poručili su polaznici ovog ciklusa, njih ukupno dvanaest koliko broji ova grupa, a koji su se, nakon dobivenih priznanja o uspješnom završenom tečaju, zahvalili gradskom vodstvu na besplatnom tečaju koji će im sigurno proširiti horizonte i donijeti nova korisna iskustva.

Grad Jastrebarsko iz Proračuna financira ovaj kvalitetan dugogodišnji projekt, a koji se provodi dva puta godišnje. Uz ovaj tečaj, u suradnji sa Centrom za kulturu provodi se i besplatan tečaj engleskog i njemačkog jezika, u suradnji sa Sportskom zajednicom grada Jastrebarskog za umirovljenike se organizira i besplatno vježbanje, a također, svake se godine iz gradskog proračuna isplati i oko 1 600 božićnica za naše najstarije sugrađane.

I.B.

TAGOVI | Centar za kulturu | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!