Novi majstori

05.07.2018. U velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika u Zagrebu održana je svečanost podijele majstorskih diploma majstoricama i majstorima koji su uspješno položili majstorski ispit

Položenim majstorskim ispitom majstorice i majstori svoja će stečena znanja, vještine i  stručne kompetencije prenositi na buduće nove generacije.

U trećoj generaciji položenih ispita u jesenskom roku 2017. i proljetnom roku 2018. godine čija je priprema bila u organizaciji Udruženja obrtnika Jastrebarsko u suradnji sa Obrtničkim učilištem grada Zagreba i OKZ-om, jaskanskim majstorima diplome je uručio predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko Stipe Bučar, za zanimanje autoserviser diplomu su dobili : Miroslav Gvozdanović, Daniel Kišan, Boris Knežević i Ivo Topić, za zanimanje automehaničar Luka Mravunac, za zanimanje slastičar Nadica Golojuh i Zdravkica Horvatić, kemijski čistač Katarina Pintarić, natkonobar Antonio Gregorić, plinoinstalater Siniša Žižek, te dvije frizerke Anamarija Kešic i Lucija Stunja.

U sklopu svečanosti uručene su i zahvalnice za pomoć u organizaciji i sudjelovanju na 3. zagrebačkom obrtničkom sajmu, a zahvalnicu je dobila gđa. Adela Adam Stupljanec, vlasnica obrta za cvjećarstvo i trgovinu BLOOM iz Pisarovine.

M.Č.

TAGOVI | Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!