Novo vozilo za jaskanske vatrogasce

20.09.2019. Danas je ministrica poljoprivrede uručila 17 novih kombi vozila Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici, od kojih je jedno kombi vozilo stiglo i u Jastrebarsko

Kako bi se osigurala kontinuirana pomoć vatrogasnim postrojbama, a time i bolja zaštita i očuvanje hrvatskih šuma, Ministarstvo poljoprivrede tijekom 2019. godine osiguralo je 40 milijuna kuna čime su ukupno nabavljena 74 vozila (28 pick-up vozila i 46 kombi vozila) za vatrogasne zajednice diljem Hrvatske.

Jedno kombi vozilo dodijeljeno je i DVD-u Jastrebarsko koje ove godine slavi vrijednu obljetnicu, 130 godina uspješnog rada društva. Ključeve novog kombi vozila danas poslijepodne predsjednik društva Ivica Sikra predao je zapovjedniku DVD-a Jastrebarsko Goranu Batušiću i njegovim operativnim vatrogascima koji su se okupili ispred vatrogasnog doma.  

Primopredaji novog vozila prisustvovali su i ostali članovi društva, te zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat, koji je i član društva, a ispred Vatrogasne zajednice Jastrebarsko Goran Dikšić.

I.K.

TAGOVI | DVD Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!