Novogodišnji koncert prava je glazbena poslastica

19.01.2020. Sinoć je održan tradicionalni Novogodišnji koncert tamburaškog i puhačkih orkestara Dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja našega grada

Nastupili su Tamburaški orkestar DVD-a Čabdin, Pomladak PO DVD-a Gornji Desinec, Puhački orkestra DVD-a Cvetković, Stankovo,  Plešivica, Petrovina, Gornji Desinec i Domagović.

Svi su izvođači imali kvalitetne izvedbe što je ovaj koncert učinilo vrhunskim  događajem s raznolikim sadržajem na početku kalendarske godine. Osim što su se predstavili tamburaški i puhački orkestri, vrijednost orkestara ogleda se i u raznolikosti generacija koje aktivno sudjeluju u radu orkestara. Tako smo imali prilike čuti mlade orkestre, orkestre s odraslim članovima, ali i one u kojima su mladost i iskustvo ujedinili snage. Bila je ovo još jedna glazbena poslastica u našem gradu.

Kroz program je umješno vodila potpredsjednica Zajednice kulturno-umjetničkih društava grada Jastrebarsko, Martina Bereček.
Organizatori koncerta su Vatrogasna zajednica grada Jastrebarsko i Zajednica kulturno-umjetničkih udruga grada Jastrebarsko, a sve pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog!

N.R.

TAGOVI | VZG Jastrebarsko | ZKUU Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!