Novogodišnji koncert puhačkih orkestara

17.01.2018. U petak 12. siječnja u Jastrebarskom je održan tradicionalni novogodišnji koncert puhačkih orkestara koji djeluju u našem gradu, te tamburaškog orkestra DVD-a Čabdin


U organizaciji Vatrogasne i Zajednice kulturno umjetničkih udruga grada Jastrebarskog, održan je novogodišnji koncert na kojem su nastupili puhački orkestri iz Petrovine, Domagovića, Gornjeg Desinca, Stankova, Cvetkovića, i na kraju orkestar Vatrogasne zajednice Jastrebarsko.

Na početku već tradicionalno nastupaju tamburaši iz Čabdina koji su nedavno proslavili 20. godina rada. I ovoga puta pridružili su im se članovi pjevačkog zbora Ad hoc koji su uz pratnju tamburaša otpjevali poznate pjesme nekad mega popularnih Novih Fosila.  

Publika u dvorani jaskanskog Doma kulture imala je prilike uživati u poznatim božićnim pjesmama, ali i onim tradicionalnim koji jaskanski puhači uvijek pripreme za novogodišnji koncert. Zamjetna je smjena generacija, ali mladi glazbenici pod vodstvom dvojice vrhunskih profesora glazbe, Dragutina i Petra Fabijanića, uskoro će na najbolji način zamijeniti svoje starije kolege.

Za kraj Radetzky marš u izvođenju puhačkog orkestra Vatrogasne zajednice Jastrebarsko stvorio je pravi ugođaj novogodišnjeg koncerta, pa nije čudno da je i publika svojim pljeskom i ovoga puta pomogla da atmosfera u dvorani bude onakva kakva se priliči početku jedne nove godine.
I.K.

TAGOVI | Vatrogasna zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!