Novosel, Bučar i Šlat dijelili pisanice

30.03.2013. Zvonimir Novosel, kandidat za gradonačelnika, Stipe Bučar i Domagoj Šlat, kandidati za zamjenike gradonačelnika, te koalicija "Zajedno za Jasku" druženjem s građanima obilježili su danas najveći kršćanski blagdan Uskrs

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, Zvonimir Novosel, kandidat za gradonačelnika, te Stipe Bučar i Domagoj Šlat, kandidati za zamjenike gradonačelnika te koalicija "Zajedno za Jasku" danas, na Veliku subotu, ispred Pošte u Jastrebarskom dijeliti su pisanice svojim sugrađanima. 

U povijesti i tradiciji našega zavičaja Uskrs je kao blagdan uvijek zauzimao najznačajnije mjesto u društvu, a posebno u našim obiteljima. To je vrijeme kada se s radošću okupljamo, te se u miru i zadovoljstvu radujemo Uskršnjem jutru i uskrsnuću Isusa Krista, koje simbolizira vječito vjerovanje u bolju budućnost.

Provedimo to vrijeme na dostojanstven način iskazujući dobrotu prema svojim najbližima i najdražima. Neka Uskršnja svjetlost u svima nama probudi vjerovanje u dobro, koje ćemo podijeliti sa drugima, i neka blagdan Uskrsa u svima probudi nadu, mir i zajedništvo!

Blagoslovljen Uskrs žele Vam Zvonimir Novosel, Stipe Bučar, Domagoj Šlat te koalicija "Zajedno za Jasku".

TAGOVI | HNS | HSU | SDP | Zvonimir Novosel

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!