Održana godišnja Skupština Sekcije umirovljenih obrtnika

03.04.2019. Sekcija umirovljenih obrtnika Udruženja obrtnika Jastrebarsko održala je 29. ožujka svoju redovnu godišnju skupštinu pod predsjedanjem dugogodišnje pročelnice gospođe Ankice Torbar


Jednoglasno je usvojen Izvještaj o radu za 2018. godinu i Program rada Sekcije za ovu godinu u kojem planiraju, ovisno o mogućnostima i zainteresiranosti, organizirati najmanje dva zajednička izleta i druženje članova. Prvi izlet Sekcija umirovljenih obrtnika planira početkom lipnja, u subotu 01.06.2019. godine na Slapove Krke, drugi izlet u planu je na jesen.

Sjednicu Skupštine uveličali su gosti prijateljskih Udruženja obrtnika i umirovljenika iz Sesveta, gospodin Miroslav Čihak izaslanik predsjednika Udruženja i gospodin Franjo Broz, predsjednik Kluba umirovljenika Sesvete, te Osijeka gospodin Dragutin Grabrović, predsjednik Udruženja, gđa. Milena Cesar, članica Upravnog odbora i Skupštine udruženja i gđa. Ljiljanu Miljković, predsjednica Udruženja umirovljenika Osijeka, s kojima jaskansko udruženje i umirovljenici njeguju i održavaju dugogodišnje prijateljske odnose, a koji su u svom obraćanju istakli, uz iskrenu zahvalu na pozivu i nastavak daljnje suradnje radi zajedničkog druženja i razmjene iskustava među umirovljenicima.

Svim nazočnima obratio se i predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko Stipe Bučar uz zahvalu na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i poželio daljnji uspješan rad Sekciji i pročelnici gđi. Ankici Torbar.

Monika Čunko

TAGOVI | Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!