Održana Ljetna radionica Crvenog križa

26.07.2020. Od 20. do 24. srpnja održana je 9. Ljetna radionica za djecu u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko

Svakog radnog dana, u prijepodnevnom terminu od 9. do 10.30 sati u Glazbenoj školi u Jastrebarskom, djeca su provodila  dio svog slobodnog vremena baveći se različitim kreativnim aktivnostima, igrajući se i družeći. Ciljevi ovog programa bili su nadopuniti ponudu sadržaja za aktivno provođenje slobodnog vremena  djece, omogućiti im kvalitetnu socijalizaciju na način primjeren dobi,  te razvoj njihovih potencijala kroz poticanje kreativnog i stvaralačkog izražavanja.

Sve što su male i vrijedne ruke izradile, ukrasile i napravile bit će izloženo na izložbi povodom Dana darivatelja krvi, a bit će objedinjeno s radovima Likovne kolonije koja se tradicionalno održava tijekom Jaskanskih vinskih svečanosti. Ukupno je radionicama prisustvovalo 18-ero djece, a svako dijete je primilo i diplomu za sudjelovanje. Radionice su bile organizirane kao likovna i kreativna radionica koju je vodila Martina Vojnović te lutkarsko-reciklirajuća radionica koju je vodila Danica Divjak. Male, ali vrijedne ruke cijeli tjedan su radile pod mentorstvom divnih voditeljica te su izradile prava mala remek dijela.

Dunja Vlašić

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!