Plenum ravnatelja glazbenih škola u Jastrebarskom

02.06.2020. U organizaciji Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga, u Jastrebarskom je održan Plenum ravnatelja glazbenih i plesnih škola iz cijele Hrvatske

Domaćin Plenuma bila je Glazbena škola Jastrebarsko gdje se okupilo preko šezdeset vodećih ljudi glazbenih i plesnih škola iz cijele Hrvatske koji su razgovarali o provođenju nastave i natjecanja u novim uvjetima. Zaključeno je da se nastava do kraja školske godine održava uglavnom online, a oni koji su kombinirali online nastavu i dolazak dijela učenika u školu, mogu to činiti i do kraja školske godine koja traje do 17. lipnja. 

Prvo natjecanje, i to komornih sastava održat će se u studenom u našem gradu, a domaćin je Glazbena škola Jastrebarsko, dok će se solistička natjecanja održati iduće godine. 

Na početku  Plenuma prisutne ravnatelje pozdravio je njihov domaćin ravnatelj jaskanske glazbene škole Dragutin Fabijanić, a potom i gradonačelnik Novosel koji je i ovom prilikom naglasio važnost Glazbene škole za naš grad i našu djecu koja ovdje stječu glazbenu kulturu, ali i postižu vrijedne rezultate na natjecanjima.

Predsjednik Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga Frano Matošić, zahvalio je pak domaćinima i naglasio kako svi oni rado dolaze u Jastrebarsko gdje se uvijek dobro osjećaju i imaju izvrsne uvjete za rad.

I.K.

TAGOVI | Glazbena škola Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko | HDGPP

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!