Pojačani nadzor prometa

05.02.2021. Tijekom vikenda na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, provodit će se pojačan nadzor vozila i vozača

Akcija se provodi zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, poglavito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.
Ovim putem molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila, a sve u cilju povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu.
Izvještavamo vas da će se tijekom idućeg tjedna, u vremenu od 08. do 14. veljače 2021. godine na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko provesti akcija „Nadzor teretnih vozila i autobusa“.
Akcija se provodi u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu, a nadzirat će se prije svega tehnička ispravnost vozila, valjanost preventivnog tehničkog pregleda, brzina, vrijeme vožnje, prekidi vožnje i razdoblje odmora vozača koji obavljaju cestovni prijevoz tereta i putnika te ostali prekršaji. Posebna pozornost posvetit će se nadzoru autobusa, a naročito onih koji su označeni za prijevoz djece.

TAGOVI | Policijska postaja Jastrebarsko | PP Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!