Predstavnici Udruženja obrtnika Rijeke i Karlovca posjetili Jastrebarsko

17.02.2021. U prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko održan je radni sastanak između predstavnika jaskanskog Udruženja obrtnika i njihovih kolega iz Rijeke i Karlovca


Nastavljajući dugogodišnju suradnju i prijateljstvo, a ususret povoljnijoj epidemiološkoj situaciji i nakon dužeg vremena u prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko održan je radni sastanak između predstavnika Udruženja obrtnika Jastrebarsko s predstavnicima prijateljskih Udruženja obrtnika Grada Karlovca i Rijeke.
Na predložene teme; aktualno stanje i problematiku u obrtništvu i poslovanju obrtnika uzrokovanu pojavom koronavirusa, pomoć stradalima potresom pogođenih područja u Petrinji, Sisku i Glini, planirane aktivnosti u 2021. godini, koje će ovisiti prvenstveno o nastavku i razvoju epidemiološke situacije, kao i prijedlogu potpisivanja povelje, svoje osvrte dali su predsjednici triju udruženja i međusobno se upoznali o aktivnostima i događanjima te planovima svojih udruženja u ovoj izazovnoj i neizvjesnoj godini.

Organiziranjem radnih sastanaka i druženja članova Udruženja s osvrtom na aktualno stanje u obrtništvu, razmjenom iskustava među članovima, podrškom humanitarnim akcijama, sajmovima, izložbama, susretima i sl. produljena je i nastavljena uspješna suradnja među udruženjima, a zajedničke aktualne teme povod su nastavku suradnje i u budućnosti, s željom daljnjeg razvoja gospodarskih i prijateljskih međusobnih odnosa Udruženja i njihovih obrtnika, uz potvrdu potpisivanja povelje prijateljstva triju udruženja koje se planira kada dozvoli epidemiološka situacija.
Na radnom sastanku sudjelovali su predstavnici jaskanskog udruženja predsjednik Stipe Bučar i dopredsjednik Mladen Celić, predstavnici riječkog udruženja predsjednik Darko Sertić i tajnica Sandra Pavlić, te ispred Udruženja obrtnika grada Karlovca predsjednik Željko Vuković i tajnik Miroslav Seljan, te tajnica jaskanskog udruženja Monika Čunko.

UO

TAGOVI | Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!