Preminuo Nikola Rožić-Velja

17.07.2020. U četvrtak, 16. srpnja u 67. godini života preminuo je cijenjeni i uspješni umirovljeni obrtnik Nikola Rožić, bivši član Poslovnog odbora Ceha uslužnih djelatnosti i Skupštine Udruženja obrtnika Jastrebarsko

Nikola Rožić-Velja bio je vlasnik elektroinstalaterskog obrta od 1994. do odlaska u mirovinu 2014. godine. Poznat po profesionalnom i kvalitetnom načinu rada dugi niz godina ostvario je pružanje najkvalitetnijih usluga vezanih uz izvođenje poslova elektroinstalacije, a svojim dugogodišnjim i marljivim radom, predano je radio na unapređenju svog obrta i struke. Pored svog profesionalnog rada i poslovanja, uspješno se bavio vinogradarstvom, podrumarstvom i pčelarstvom.
Kao vlasnik obrta s dugogodišnjim iskustvom pohađao je brojne seminare, tečajeve i edukcije, te je dobitnik brojnih priznanja, zahvalnica i diploma o stručnom usavršavanju. Svojim zalaganjem umnogome je doprinio razvoju komorskog sustava i promidžbi obrtništva.
Nikola je bio nesebični dobrotvor sportskih, kulturno-umjetničkih i vatrogasnih udruga, učesnik i donator u raznim dobrotvornim akcijama grada Jastrebarskog kojima se rado odazivao i dao svoj veliki doprinos.
Njegovim preranim odlaskom Udruženje i zajednica izgubilo je vrijednog i neumornog člana, kolegu i prijatelja. Počivao u miru.
Posljednji ispraćaj Nikole Rožića bit će u ponedjeljak, 20. srpnja u 16 sati na gradskom groblju Jastrebarsko.

Udruženje obrtnika Jastrebarsko

TAGOVI | Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!