"Priča o Jastrebu"-slikovnica i suvenir

03.07.2017. U sklopu manifestacije "Ljeto u Jaski" održana je promocija slikovnice "Priča o Jastrebu" autorice Daniele Bobinski

U organizaciji Turističke zajednice Jastrebarsko u nedjelju 2. srpnja na jezeru u parku Erdödy održana je promocija slikovnice autorice teksta Danijele Bobinski, ilustratorice crteža Lare Kreš i grafičkog dizajnera Krune Franetića.

Posjetitelji u prekrasnom ambijentu imali priliku na trenutak otputovati u prošlost uz pomoć kostimiranih likova glumaca Gradskog kazališta Jastrebarsko koji su uprizorili zanimljive dijelove iz slikovnice. 

Nakon predivne glazbe u izvođenju učenika Glazbene škole, autori slikovnice u razgovoru s direktoricom Turističkog ureda u Jastrebarskom Ivanom Herceg predstavili su slikovnicu koja će biti i svojevrsni suvenir našega grada.

I zamjenik gradonačelnika Domagoj Šlat, naglasio je ovom prilikom da ova slikovnica nije samo priča za djecu, već i priča za sve ljude, priča koja vječno ostaje u obliku suvenira i koja prezentira naš grad na najbolji mogući način.

Nakon službenog dijela posjetitelji su imali priliku degustirati Griffin vina i pjenušce, plešivičkog vinara Kreše Ivančića.
I.H.

TAGOVI | Danijela Bobinski | Turistička zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!