Prijavite se na biznis akademiju

21.03.2018. Radionica je besplatna za sve vlasnike obrta i malih biznisa

Biznis akademija – edukativna radionica za vlasnike obrta i malih biznisa održat će se u Centru za kulturu Jastrebarsko 28. ožujka, od 17 do 21 sat. Predavanje će voditi stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec.
Program radionice kreiran je tako da polaznicima akademije pruži pregled mogućnosti i prednosti korištenja digitalnih tehnologija i alata u marketingu i prodaji. Polaznici će saznati kako digitalni marketing može poboljšati prodaju, koji su besplatni alati koji pomažu kod provođenja digitalnog marketinga, kako iskoristiti Google i Facebook za privlačenje kupaca, što je sve potrebno da bi imali web shop. Tijekom jednog poslijepodneva polaznici će dobiti pregled kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći njihovom poslovanju.
Radionica je besplatna jer je kotizaciju za vlasnike obrta i malih biznisa omogućio Tele2.
Broj mjesta je ograničen, stoga molimo da svoj dolazak prijavite putem kontakt obrasca koji se nalazi na linku: www.biznisakademija.hr/prijave . Prijave se primaju i telefonski u tajništvu Udruženja obrtnika Jastrebarsko na tel. 01/62 81 382 ili 098 611374.
Projekt se provodi u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb, Gradom Jastrebarsko te uz pokroviteljstvo Tele2 i medijsku podršku 24sata. Prva je to platforma čiji je cilj educirati obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu.

UO

TAGOVI | Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!