Priznanja za najuspješnije sportaše

19.06.2020. U velikoj dvorani Glazbene škole Jastrebarsko jučer je održan prijem za najuspješnije sportaše i sportske ekipe na kojem su gradonačelnik Novosel i njegovi zamjenici uručili sportašima prigodna priznanja i nagrade


Gradonačelnik Novosel kao i do sada, na prijedlog Sportske zajednice, s velikim je zadovoljstvom ugostio sportaše, njihove trenere, roditelje i predstavnike klubova, i tom prilikom, zajedno sa svojim zamjenicima uručio najuspješnijima prigodna priznanja i vrijedne poklone u vidu poklon bonova u sportskim trgovinama, i novčane nagrade za najuspješnije ekipe.
Najzaslužnijim sportašima grada Jastrebarskog u 2019. godini proglašeni su Lucija Hodak i Karlo Volarić, oboje članovi karate kluba Jastreb.

Najzaslužnije ženske sportske ekipe u 2019. godini su seniorke stolnoteniskog kluba Jaska, seniorke Svetojanskih mažoretkinja i seniorke orijentacijskog kluba Jelen.

Najzaslužnije muške sportske ekipe u 2019.  su seniori teniskog kluba Gem, kadeti karate kluba Jastreb,seniori motocross kluba Jaska i ekipa Kickboxing kluba Jastreb, disciplina Point fight.

Perspektivne mlade sportašice su karatistica Helena Bašić, stolnotenisačica Victoria Pustaj, judašica Nika Markulin, Dora Delić orijentacijsko trčanje i Dora Matić kickboxing.

Perspektivne mlade nade kod sportaša su karatist Šimun Hodak, Matej Žamarija kickboxing i tenisač Marko Bradvić.

Posebnu nagradu za iznimno sportsko postignuće primio je Tomislav Budinšćak, član društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme koji je uspješno završio utrku "100 milja Istre". 

Gradonačelnik Zvonimir Novosel, ovom je prilikom čestitao svim nagrađenima na uspjehu, a njihovim trenerima i roditeljima zahvalio na podršci koju pružaju svojim sportašima, odnosno djeci.

M.G.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Sportska zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!