Prvo mjesto za male vatrogasce Domagovića

12.09.2016. U organizaciji Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije jučer je u Domagoviću održano županijsko vatrogasno natjecanje djece od 6 do 12 godina

 Domaćini natjecanja bili su VZG Jastrebarsko i DVD Domagović. Na natjecanju je ukupno sudjelovalo 69 natjecateljskih odjeljenja, i to u muškoj kategoriji 44 odjeljenja, te u ženskoj kategoriji 25 odjeljenja.

U muškoj kategoriji djece pobjednik je odjeljenje domaćina DVD-a Domagović, drugo je mjesto zauzelo odjeljenje DVD-a Velika Buna, dok je treće mjesto pripalo odjeljenju DVD-a Ježevo. Izvrsnom rezultatu DVD-a Domagović kao predstavniku VZG Jastrebarskog pridružila su se i odjeljenja DVD-a Gornji Desinec koje je zauzelo 9. mjesto, te odjeljenje DVD-a Petrovine sa zauzetim 11. mjestom.

Prvo mjesto u kategoriji djece ženske osvojilo je odjeljenje DVD-a Ribnica, drugo je bilo odjeljenje DVD-a Haganj, dok je treće bilo odjeljenje DVD-a Mraclin. Najbolji plasman predstavnika VZG Jastrebarskog ostvarilo je odjeljenje DVD-a Plešivica koje je zauzelo izvrsno 6.mjesto, dok je odjeljenje DVD-a Petrovina zauzelo 8. mjesto i DVD-a Gornji Desinec 22. mjesto.

Na svečanom proglašenju natjecanja sve natjecatelje i goste pozdravili su u ime Župana Zagrebačke županije pročelnik stručne službe Mato Jurić, zamjenik gradonačelnika grada Jastrebarskog Stipe Bučar, predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Stjepan Ptiček, županijski vatrogasni zapovjednik Josip Novosel, te u ime domaćina predsjednik VZG Jastrebarskog ujedno i predsjednik DVD-a Domagović Željko Popović.

Natjecanje u Domagoviću organizacijski je proteklo u najboljem redu zahvaljujući vrijednim članovima DVD-a Domagović i tehničkom osoblju VZG Jastrebarskog.

Ceremoniju službenog zatvaranja natjecanja i proglašenja pobjednika svojim nastupom uveličao je i Puhački orkestar DVD-a Domagović.
V. Boričević

TAGOVI | DVD Domagović | Vatrogasna zajednica Jastrebarsko | Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!