Računalo za mladog studenta

26.11.2020. Gradonačelnik Zvonimir Novosel prepoznao je potrebu jednog jaskanskog studenta iz obitelji slabijeg imovinskog stanja te mu s ciljem motivacije za nove uspjehe u nastavku školovanja poklonio prijenosno računalo

Jaskanac, Robert Jovanović, mještanin je naselja Hrastja Plešivičkog gdje u omanjoj obiteljskoj kući živi sa nezaposlenim roditeljima i bakom. Osnovnu školu završio je u Jastrebarskom, a nakon završene srednje škole s odličnim uspjehom upisao je preddiplomski studij, smjer elektrotehnike na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Na inicijativu njegove bivše učiteljice, Irene Borojević, gradonačelnik Zvonimir Novosel ovom vrijednom jaskanskom studentu poklonio je prijenosno računalo potrebno za praćenje nastave na daljinu.
-Naša je dužnost mladima pomoći te ih tako i motivirati za daljnji nastavak školovanja. Jaska je bogata mladom i nadarenom djecom koja tijekom učeničkih i studenskih dana postižu značajne uspjehe, a redovitim prijemom i simboličnim poklonima pokušavamo im na tom putu dati zasluženu podršku, poručio je prilikom prijema gradonačelnik Zvonimir Novosel, koji je zajedno sa svojim zamjenicima ovom mladom jaskanskom studentu zaželio uspješne studentske dane. Robert, koji je od ove akademske godine ujedno i stipendist Grada Jastrebarskog, sa zahvalnošću je naglasio kako će sad moći preseliti u studentski dom odakle će lakše ispunjavati svoje studentske obveze.

GJ

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Zvonimir Novosel

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!