Rebalansom proračuna Sportska zajednica najavila nove projekte

21.10.2019. U petak 18. listopada, održana je izvanredna sjednica Skupštine Sportske zajednice grada Jastrebarskog

Na sjednici je usvojena odluka kojom Zajednica otvara nova poglavlja, odnosno projekte u vlastitoj organizaciji zbog kojih će direktnu korist imati članice Zajednice. Naime, glavna točka dnevnog reda bila je Izmjena i dopuna, odnosno rebalans Financijskog plana za 2019. godinu.
Jamnica, donator Sportske zajednice Grada Jastrebarskog
Zahvaljujući spremnosti tvrtke Jamnica Plus d.o.o. za suradnju u ulaganje u sport na lokalnoj sredini, dogovorena je zajednička suradnja.
Predsjednik Zajednice Domagoj Šlat, pojasnio je skupštinarima viziju i ideju Upravnog odbora, te je zatražio potporu članica da podrže rebalans u obliku, koji će omogućiti pokretanje projekata koji su predloženi.

Skupština jednoglasno podržala poticanje i razvoj kvalitete sporta, nabavku sportske opreme i kupnju kombi vozila
Dok kroz poticanje i razvoj kvalitete sporta Zajednica nastavlja sa poboljšanjem trenerskog kadra i podržavanjem najvećih jaskanskih sportskih potencijala, dva su nova projekta koji će se pokrenuti ovim rebalansom.
Projektima, nabavka dva kombi vozila i sportske opreme direktnu će korist imati članice u svojim svakodnevnim aktivnostima. O detaljima projekta koji su pokrenuti ovim rebalansom, javnost će biti obaviještena o sljedećim koracima kao i samom realizacijom navedenih projekata.

Tea Tandarić nova članica Upravnog odbora
Osim izglasavanja rebalansa, Skupština je jednoglasno potvrdila i novog člana Upravnog odbora. UO predložio je Skupštini da predsjednica judo kluba Jaska i dugogodišnji sportski djelatnik, Tea Tandarić postane novi član UO. Tako je, UO Zajednice koji funkcionira od svibnja ove godine kada je izabran uz Baltorinić Mateju dobio još jednu članicu.

M.G.

TAGOVI | SZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!