Skupštinari podržali rad Sportske zajednice

04.03.2019. U petak 1. ožujka u Centru za kulturu Jastrebarsko održana je izvještajna sjednica Skupštine Sportske zajednice grada Jastrebarskog

U radnoj, ali i opuštenoj atmosferi protekla je sjednica skupštine Zajednice, gdje su vodstvo i predstavnici sportskih udruga donijeli nekoliko odluka kojom će se osigurati neometan i normalan rad Zajednice u 2019. godini.
Skupština zadovoljan radom Zajednice u 2018. godini.
Tijekom izlaganja predsjednika o radu Zajednice za proteklu godinu i nabrojanim mnogobrojnim aktivnostima udruga i Zajednice, predsjednik Šlat istaknuo je da se tim tempom mora nastaviti i u godini koja je pred nama. Nakon izlaganja Izvješća o radu, Financijskog izvješća i Izvješća Nadzornog odbora (predala Ines Jerčinović ispred N.O) za proteklu godinu, ista su jednoglasno i usvojena.

Promjene u članstvu Zajednice
Zbog brisanja iz Registra udruge RH (Motocross klub Mladina Tim), te neaktivnosti i neispunjavanja obaveza prema Zajednici (Žmnk Domagović i Mnk Jastreb), na sjednici su iščlanjene navedene udruge. Prilikom izglasavanja o iščlanjenju, predsjednik Šlat je istaknuo da niti jednoj sportskoj udruzi nisu vrata zatvorena, te ukoliko se bilo koja udruga ponovno aktivno uključi u sportski život grada kroz natjecanje i rekreaciju, imati će maksimalnu potporu i suradnju u skladu s mogućnostima Zajednice.

Usvojena i detaljna raspodjela sredstva u sklopu financijskog plana za 2019 godinu
Usvajanjem detaljne raspodjele sredstava u okviru financijskog plana, završen je i postupak dodijele financijskih sredstava članicama koje su se javile na javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2019. godinu. Na temelju odluka Komisija svih 4. kategorija sportova, većinom su glasova prihvaćeni njihovi prijedlozi, te će u skladu s tom odlukom Zajednica i članice potpisati Ugovore o sufinanciranju za 2019. godinu.

Gradonačelnik također zadovoljan radom Zajednice
Na kraju u govoru kao gost, gradonačelnik Zvonimir Novosel je istaknuo zadovoljstvo radom Zajednice i njenih članica unazad tri godine. Posebno ga veseli zajedništvo svih članica, koje nažalost ne tako davno nije postojalo u Zajednici. Istaknuo je također da od strane Grada, vodstvo Zajednice i njene članice imaju potporu, te da je Grad otvoren za svaku suradnju i pomoć kao što je bio slučaj i do sada. Financijski, Grad se maksimalno trudi da zadovolji potrebe sporta i da će tako biti i ubuduće.

M.G.

TAGOVI | Sportska zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!