Skupštinari podržali rad Zajednice u protekloj godini!

03.03.2020. U ponedjeljak, 2. ožujka u Centru za kulturu održana je izvještajna sjednica Skupštine Sportske zajednice grada Jastrebarskog


U radnoj atmosferi protekla je sjednica Zajednice, gdje su vodstvo i predstavnici sportskih udruga donijeli nekoliko odluka kojom će se osigurati neometan i normalan rad Zajednice u 2020. godini.
Skupština zadovoljna radom Zajednice u 2019. godini.
Tijekom izlaganja predsjednika o radu Zajednice za proteklu godinu i nabrojanim mnogobrojnim aktivnostima udruga i Zajednice, predsjednik Šlat istaknuo je da se tim tempom mora nastaviti i u godini koja je ispred nas.
Nakon izlaganja Izvješća o radu, Financijskog izvješća i Izvješća Nadzornog odbora (predao Darko Stipanec, predsjednik N.O) za proteklu godinu, ista su jednoglasno i usvojena.

Zbog neispunjenja obaveza prema Zajednici, jednoglasno je iščlanjena udruga Stolnoteniski klub Jastreb. Predsjednik Šlat istaknuo da niti jednoj sportskoj udruzi nisu vrata zatvorena, te ukoliko se bilo koja udruga ponovno aktivno uključi u sportski život grada kroz natjecanje i rekreaciju, imati će maksimalnu potporu i suradnju u skladu s mogućnostima Zajednice.
Usvojena i detaljna raspodjela sredstva u sklopu financijskog plana za 2020 godinu
Usvajanjem detaljne raspodjele sredstava u okviru financijskog plana, završen je i postupak dodijele financijskih sredstava članicama koje su se javile na javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2020. godinu. Na temelju odluka Komisija svih 4. kategorija sportova, prihvaćeni su njihovi prijedlozi, te će u skladu s tom odlukom Zajednica i članice potpisati Ugovore o sufinanciranju za 2020. godinu.

M.G.

TAGOVI | SZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!