Sportska zajednica donijela program rada za ovu godinu

02.01.2020. U ponedjeljak 30. prosinca u Centru za kulturu Jastrebarsko održana je sjednica Skupštine Sportske zajednice grada Jastrebarskog na kojoj je jednoglasno usvojen program rada i financijski plan za 2020. godinu

Skupština zadovoljna povećanjem Financijskog plana za 2020 godinu
Skupština na čelu s predsjednikom Šlatom izrazila je zadovoljstvo da Grad nastavlja pratiti i podupirati rad Zajednice. Povećanjem dotacije od Grada i ostvarivanjem vlastitih prihoda, Zajednica je u financijskom planom više od 90 % proračuna kroz nekoliko stavaka usmjerila za rad sportskih udruga, ali i projekte koje je pokrenula prošle godine, a nastavlja i u 2020. godini.
Nastavlja se sa obnovom sportske infrastrukture i pripremom projektnih ideja
U programu rada za 2020. godinu uz daljnju podršku jaskanskih sportskih udruga, Zajednica je veliku pažnju usmjerila i na sportsku infrastrukturu. Prije četiri godine krenulo se sa planskim ulaganjima u sportske objekte kako bi zadovoljili minimalno osnovne uvjete korištenja, ali i s većim ulaganjima koja podrazumijevaju rekonstrukciju ili gradnju objekata, odnosno sportskih igrališta. Tako će se i ove godine s dodatnih 250.000,00 kuna iz Proračuna Grada nastaviti raditi na obnovi sportske infrastrukture.

Gradonačelnik Novosel pohvalio rad Zajednice i klubova
Sjednici je prisustvovao gradonačelnik Zvonimir Novosel, kao i zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar. U svom obraćanju članovima skupštine gradonačelnik je istaknuo zadovoljstvo radom Zajednice i klubova, te je napomenuo da je to bio jedan od bitnih razloga povećanja sredstava Zajednici za ovu godinu. Izuzetno mu je drago vidjeti zajedništvo koje vlada u Zajednici od zadnjih par godina, te ističe kako će Grad uvijek u skladu sa svojim mogućnostima pratiti rad svih Zajednica, pa tako i sportske.
Nakon kratke ali sadržajne sjednice, predsjednik Domagoj Šlat, zaželio je svim sportašima i sportskim djelatnicima uspješniju Novu godinu s željom da im se ostvare svi osobni i poslovni planovi.

M.G.

TAGOVI | SZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!