Srebrni Silver osvojio drugo mjesto na Pula Dance Openu

02.12.2019. Plesni studio Instinct sudjelovao je u subotu, 30. studenoga na Pula Dance Openu u Puli i u Jastrebarsko donio 15 srebrnih medalja

Plesni studio Instinct predstavljale su djevojke iz skupine Silver koje su sa svojom trenericom Lanom Jerčinović odlučile otvoriti sezonu plesnih natjecanja.
Koreografijom W.A.Y. nastupale su u kategoriji Street Dance Juniori te osvojile drugo mjesto. Na natjecanju je sudjelovalo oko dvadeset istarskih studija i plesnih klubova različitih stilova plesa. Skupina Silver ovo je natjecanje vidjela kao priliku da otputuju te osim možda pokoje medalje, ojačaju timski duh i zabave se na jednodnevnom team-buildingu. Tako je nakon natjecanja uslijedilo razgledavanje Pule, okićenog centra, slavoluka i nezaobilazne pulske arene.

Plesni studio Instinct pozdravlja novu natjecateljsku sezonu i najavljuje nova natjecanja nakon Nove godine, za ostalih sedam skupina koje marljivo uvježbavaju svoje koreografije. Svi će ih roditelji, bake, djedovi i ostali zainteresirani imati priliku vidjeti 20. prosinca u jaskanskom kinu na, već tradicionalnom, Božićnom druškanju.

Marija Bobinski

TAGOVI | Plesni studio Instinct

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!