"Suze, znoj i PONOS"

10.06.2019. Plesni studio Instinct 9. plesnu sezonu zaključio "kraljevskim" nastupima

Plesni studio Instinct u nedjelju je, 9. lipnja 2019., u Domu kulture održao svoju Završnu plesnu produkciju 2019. pod nazivom  „WE WILL ROCK YOU“.

Prvi je program započeo u 18 sati, a drugi u 20 sati; na obje su produkcije sudjelovale sve skupine plesnog studija; Minioni, Pinokio, Stars, Juniori Silver i Gold. Kino je oba puta bilo rasprodano, a roditelji, sestre i braća te bake i djedovi s oduševljenjem su glasno navijali za svoje djevojčice i dječake koji su se predstavljali sa svojim ovogodišnjim koreografijama. 

Svaka je skupina otplesala tri koreografije; nagrađene zlatima i broncama, neke posvećene svjetski poznatom bendu Queen, neke posvećene publici i svim plesačima Instinct obitelji. Tijekom produkcije naglasili su se svi veliki uspjesi studija tijekom ove plesne sezone; poput tri zlatna pehara na 2. Samoples Dance Challenge-u, tri finalistice na TREPS Festivalu s dvije nagrade za najbolji nastup, prolazak na svjetsko prvenstvo ESDU Dance Star 2019. natjecanja i finale Virtualnog plesnog showa.

Plesni studio Instinct zahvaljuje svima koji su omogućili ovaj događaj – obitelji Batušić, čarobnjacima svjetla, Draženu i Tinu Borovcu, majstorima tona, fotografima i snimateljima Marinu Paveliću, Dominiku Sečenu i Ana Mariji Jugović te voditeljici programa Danieli Bobinski.

Ipak, najveće hvala išlo je svim plesačima koji drže ovaj studio živim, koji ga već devet godina razvijaju, mijenjaju i sve većoj publici pokazuju veliku ljubav prema plesu. Voditeljica studija mag.cin. Lana Jerčinović i trenerica Marija Bobinski posebno su zahvalile svim roditeljima koji im svoju djecu povjeravaju, koji uvijek pomažu, koji su najveća podrška, najglasnija publika i koji imaju razumijevanja za sva natjecanja, putovanja, dodatne treninge i stalne vožnje. Roditelji i plesači zahvalili su i njima - ovacijama, suzama i šarenim poklonima.

Studio je time zaključio plesnu sezonu 2018./2019. te počinje ljetnu pauzu, a za sve zainteresirane buduće plesače i plesačice raspisuje upise u sve početničke skupine od 1. rujna 2019.

M.B.

TAGOVI | Plesni studio Instinct

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!