Svečano i radno na skupštini DVD-a Stankovo

14.02.2018. DVD Stankovo je u subotu, 10. veljače održalo 67. Izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjedništvo, pod vodstvom predsjednika Mirka Smetka, iscrpno iznjelo izvješća o radu društva u prošloj godini

Na samom početku predsjednik društva je pozdravio uvažene goste,skupštinu i predstavnike državnih i područnih tijela ustvrdivši da je, unatoč vrhuncu gripe koja trenutno vlada, i večeres  iznimno zadovoljan brojem gostiju koji se tradicionalno odazivaju na naša društvena događanja. Nakon temeljitih izvješća o radu i financijskom poslovanju DVD –a,  koje su podnjeli tajnik i blagajnik društva, vidljivo je da društvo doista aktivno i uspješno ispunjava svoje zacrtane planove, a sve u skladu s mogućnostima koje su mu u tom trenutku na raspolaganju.

Da tako planiraju nastaviti i u 2018.godini, najavili su zamjenik predsjednika Božidar Razum, čitajući planirane prihode i rashode, te zamjenik zapovjednika društva Josip Prstac,-prezentirajući plan rada DVD-a za 2018.
Sve što je do sada učinjeno kao i ono što je u najavi, zdušno su pozdravljali i bezrezervno podržavali gosp. Josip Novosel , zapovjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Zagrebačke Županije te potpresjednik VZG Jastrebarskog, gradonačelnik grada Jastrebarskog , Zvonimir Novosel, načelnik općine Klinča Sela, Miljenko Vučković kao i predsjednik ZKUD-a grada Jastrebarskog te vjećnik u gradskom vijeću, gosp. Ignac Smetko.

U svečanom dijelu skupštine, zapovjednik HVZ Zagrebačke Županije,  Josip Novosel  uručio je diplomu o stjecanju zvanja VATROGASNI DOČASNIK   Robertu Kolingeru, Josipu Prstacu i Božidaru Razumu, te diplomu o stjecanju zvanja VATROGASNI ČASNIK  Zlatku Cindriću , a posebno valja istaknuti dodjelu ZLATNE PLAMENICE dugogodišnjem članu i zapovjedniku gospodinu Dragutinu Kelečiću koji je u određenom periodu bio i član zapovjedništva u vatrogasnoj zajednici grada Jastrebarskog.

Valja napomenuti da su se na ovoj 67. Skupštini DVD-a Stankovo  po prvi put pridružili i predstavnici DVD – a Jastrebarsko, te izrazili želju i potrebu za što boljom suradnjom u operativnom dijelu aktivnosti društava.

DVDS

TAGOVI | DVD Stankovo

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!