Ugodno druženje uz kavu

05.11.2011. Uoči predstojećih parlamentarnih izbora članovi Kukuriku koalicije danas su u Jastrebarskom razgovarali s građanima o "Planu 21" i saslušali njihova mišljenja i prijedloge

I Jaskanci su danas imali priliku reći svoje mišljenje o "Planu 21". Kukuriku koalicije za predstojeće parlamentarne izbore. Druženje na Strossmayerovom trgu, u centru grada, proteklo je u odličnoj i veoma ugodnoj atmosferi, a odaziv građana bio je i više nego dobar.

Najviše ih je zanimalo rješavanje njihovih svakodnevnih problema, od zapošljavanja i otvaranja novih radnih mjesta, zdravstvena politika, rješavanje pitanja velike zaduženosti, a predstavnici jaskanske Zemljišne zajednice upoznali su ovom prilikom Kukuriku koaliciju s problemom povrata njihove imovine. Bez obzira na sve najave o pobjedi koalicije na izborima 4. prosinca, koordinatorica za sedmu izbornu jedinicu Milanka Opačić, rekla nam je, kako ništa nije unaprijed gotovo. Građani moraju, ako žele nešto promijeniti, izaći 4. prosinca na birališta i iskoristit svoje demokratsko pravo da izaberu onu opciju koja nudi promjene.

Kukuriku koalicija je zapravo jedina alternativa i važno je da dobijemo dovoljan broj glasova kako ne bi gubili energiju na pregovore, već odmah krenuli na posao, rekla nam je Milanka Opačić. Očekujemo dobar rezultat u našoj 7. izbornoj jedinici rekao nam je predsjednik jaskanskog i županijskog SDP-a Mihael Zmajlović. Nećemo razočarati naše građane ako nam daju povjerenje na izborima. Najvažnije je da izađu 4. prosinca na birališta i daju glas ljudima za koje misle da su u stanju promijeniti sadašnju tešku ekonomsku situaciju u Hrvatskoj, dodao je Zmajlović.

Na kavu s građanima Jaske došao je danas i saborski zastupnik Nenad Stazić, koji je također bio zadovoljan interesom Jaskanaca za predstojeće parlamentarne izbore koji će, nadamo se, biti velika i pozitivna prekretnica u budućem životu u naše zemlje.

TAGOVI | Kukuriku koalicija | SDP

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!