Uspješan rad DVD-a Stankovo i u prošloj godini

17.02.2019. Prema svom planu i zacrtanim smjernicama rada, DVD Stankovo je u subotu, 9. veljače održalo 68. Izvještajnu skupštinu

Na samom početku, predsjednik društva Mirko Smetko pozdravio je uvažene goste, skupštinu i predstavnike državnih i područnih tijela, ustvrdivši pri tom da je i večeras zadovoljan brojem gostiju koji se tradicionalno odazivaju na naša društvena događanja, kao i prisutnošću samih članova skupštine kojih se je po izvješću Mateje Prstac ispred verifikacijskog povjerenstva odazvalo 53 od ukupno 74 člana, što ozakonjuje rad skupštine, a njene odluke postaju pravovaljane.
Nakon temeljitih izvješća o radu i financijskom poslovanju DVD –a, koje su podnijeli tajnik i blagajnik društva, vidljivo je da društvo doista aktivno i uspješno ispunjava svoje zacrtane planove, a sve u skladu s mogućnostima koje su mu u tom trenutku na raspolaganju.

Da tako planiraju nastaviti i u 2019.godini, najavili su predsjednik Mirko Smetko i zamjenik predsjednika Božidar Razum, čitajući planirane prihode i rashode, te zapovjednik društva Dragutin Kelečić, prezentirajući plan rada DVD-a za 2019.
Sve što je do sada učinjeno kao i ono što je u najavi, zdušno su pozdravljali i bezrezervno podržavali, zamjenica župana zagrebačke županije Nadica Žužak, gosp. Željko Popović , načelnik Hrvatske vatrogasne zajednice i predsjednik VZ grada Jastrebarskog, potpredsjednik VZG Jastrebarskog i predsjednik DVD-a Petrovina gosp.Ivan Samarin, zamjenik gradonačelnika grada Jastrebarskog, gosp. Domagoj Šlat, načelnik općine Klinča Sela, gosp. Miljenko Vučković kao i novoimenovana predsjednica ZKUU-a grada Jastrebarskog , Nikolina Ribarić.

U svečanom dijelu skupštine, uručene su plakete za 10 god. aktivnog rada u društvu gospođi Sanji Kelečić, Dragutinu Kelečiću,Filipu i Josipu Kelečiću, plaketa za 20 godina aktivnog rada u društvu Josipu Franjeviću i Pažulj Mihaelu, plaketa za 30 godina aktivnog rada gosp. Zlatku Vučkoviću,plaketa za 40 godina aktivnog rada gospodinu, Škvorc Ljubomiru, Branku Pažulju i Miroslavu Kolingeru, a posebno valja istaknuti diplomu za 50 godina aktivnog rada u društvu uručenu gospodinu Josipu Kelečiću koji se tim povodom obratio i zahvalio skupštini. Također, uz uručene plakete i priznanja, uručena je i diploma o stjecanju zvanja VATROGASNI ČASNIK PRVE KLASE tajniku društva Zlatku Cindriću. 

Valja napomenuti da su nam se na ovoj 68. Skupštini po prvi put pridružili i predstavnici DVD – a Molvice i DVD-a Čeglji, te izrazili želju i potrebu za što boljom suradnjom u aktivnostima društava što nas je izuzetno obradovalo i počastilo.
DVDS

TAGOVI | DVD Stankovo

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!