Vozačica sletjela autom u jezero

22.02.2021. U šturom policijskom izvješću koje smo danas primili piše kako je u nedjelju u 4 sata i 30 minuta došlo do slijetanja vozila s ceste u gradu Jastrebarskom kojom prilikom je vozačica zadobila tjelesne ozljede

Rano jutarnje šetače u perivoju dvorca Erdödy iznenadila je u nedjelju polomljena ograda drvene šetnice na jezeru u parku. U izvještaju policije piše samo da je došlo do slijetanja vozila s kolnika kojom prilikom je vozačica zadobila tjelesne ozljede. Očito je vozačica izgubila nadzor nad vozilom u blagom zavoju na Črnilovečkoj cesti kod jezera u parku i sletjela autom u jezero kojom prilikom je polomila dio ograde na drvenoj šetnici kojom prolaze brojni šetači. Srećom dogodilo se to u ranim jutarnjim satima kada nije bilo šetača pa nije nitko stradao osim vozačice. 

Činjenica je da ovom cestom jedan dio vozača vozi velikom brzinom iako u parku i uz park ima brojnih šetača, trkača, biciklista a sama je prometnica prilično uska. Pravo je čudo što su ovakve nesreće ipak rijetke, no ipak bi brzinu kretanja vozila uz perivoj trebalo ograničiti na najmanju moguću brzinu. Slična je situacija i s prometnicom uz Šumarski institut gdje se pak nalazi vanjsko vježbalište i gdje se zadržava veliki broj djece. I na ovom dijelu vozači se uglavnom ne pridržavaju propisa i jure kao da je u pitanju otvorena cesta. U neposrednoj blizini je i Policijska postaja ali se vozači baš i ne obaziru na to.

I.K.

TAGOVI | PP Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!